Kad Klop “brani” Junajted: “Malo mi je falilo da se uključim u program…”

0
EPA-EFE/JOSE COELHO

Menadžer Liverpula Jirgen Klop kaže da mu je malo nedostajalo da pozove “TalkSports” – odnosno bivšeg napadača Gabrijela Agbonlahora, koji sada radi kao ekspert i komentarisao je zbivanja na meču Brentford – Mančester junajted.

Brentford je dobio taj meč sa 4:0, a toliko je bilo i na poluvremenu kada je Agbonlahor izneo svoje mišljenje: “Da sam u Junajtedu, posle ove utakmice bih razmišljao u stilu: ‘Znaš šta, Ten Hag, pakuj se’. Imao je pripreme, a startovali su sezonu očajno, na terenu kao da su stranci”.

Klop je u Liverpulovom centru gledao prvo poluvreme, a onda se odvezao kući.

„U tim trenucima zaboravljamo koliko je Brentford dobar. Ti njegovi komentari su bili toliko loši… Gabi… Izgubio je od nas 6:0 u mojoj prvoj godini ovde, ne sećam se baš da je on bio ‘čudovište u smislu mentaliteta’ na terenu. Ono što je on rekao u Junajtedu, malo mi je nedostajalo da pozovem i da mu kažem: ‘Potpuno si zaboravio da si bio igrač’. Neverovatno mi je to bilo… Ako bivši fudbaleri tako govore, šta onda očekivati od drugih i kako da reagujete u takvim situaicjama”, rekao je Klop.