Kad intervju odjekne: Lior Raz iz “Faude” podelio intervju iz novog broja Nedeljnika sa 160.000 pratilaca na Instagramu

... a engleski novinar Džejms Montagju duhovito kaže da posle naslovnice novog Nedeljnika može i u penziju

0
Foto: Promo

Najpoznatiji izraelski glumac i jedan od tvoraca sada već kultne serije “Fauda” na Netfliksu, Lior Raz, dao je ekskluzivni intervju za novi broj Nedeljnika u kojem je govorio o o svom životu, o tome kako je vojska transformisala umetnika u ratnika i kako je nastala “Fauda”.

Kako ga je u Nedeljniku opisala Marija Vićić koja je s njim razgovarala, Raz je čovek sa mnogo talenata – stvaralac, glumac, pisac, producent, advertajzer – a uz to vrlo otvoren i poseduje sjajan smisao za humor.

Ne znamo da li u njegove talente ulazi i poznavanje srpskog jezika, ali sudeći po storiju koji je okačio na Instagram i podelio sa 160.000 svojih pratilaca, Lioru se dopao intervju u Nedeljniku.

Izraelac nije bio jedini “junak” naslovne strane Nedeljnika koji je podelio radost što je na stranicama najtiražnijeg srpskog njuzmagazina.

Engleski novinar Džejms Montagju, autor knjige “1312: Among the Ultras”, koji je u novom broju Nedeljnika otkrio mnoge tajne tvrdokornih navijača širom sveta, na svom Tviter nalogu se zahvalio Nedeljniku i duhovito napisao da, posle ovakve naslovne, može da razmišlja i o penziji.

Intervjue sa Liorom Razom i Džejmsom Montagjuom možete čitati u novom Nedeljniku koji je na svim kioscima, ili u digitalnom izdanju, na nstore.rs