JYSK na nesvakidašnji način predstavio nove trendove u centru Beograda

  0

  Međunarodni maloprodajni lanac JYSK je, na pomalo nesvakidašnji način, u centru grada predstavio najnovija tri jesenja trenda u ponudi.

  Izlog u centru Beograda potpuno uređen novim artiklima u tri jesenja trenda iz JYSK ponude dočekao je građane koji u narednim nedeljama imaju prilike zaviriti i dobiti uvid u ono što ih od ove jeseni očekuje na policama JYSK prodavnica i to unutar kategorija proizvoda: nameštaj, tekstil za dom i dekoracije. Novi trendovi za uređenje enterijera pripremili su zanimljivu jesen. Svaki je različit spoj senzacija, boja, oblika i materijala, a ceo asortiman je koherentan kako bi bilo lakše kombinovati drugačije proizvode na različite načine. Novi trendovi nose naziv Reflexion, The Next Wave i Memphis.

  Uz trend Reflexion u svoj dom unesite dozu duhovnosti. Nadahnut astrologijom i Mesecom sa svojim promenjivim fazama, ceo solarni sastav služi kao izvor inspiracije, pri čemu prevladavaju zemljane teksture i materijali prirodnog izgleda. Kamen je temeljna dekorativna suština, koja proizvodima daje izvorni, netaknuti izgled.

  Trend The Next Wave u fokus stavlja prirodne oblike i koristi rustikalne teksture u kombinaciji s industrijskim detaljima. Kada je riječ o bojama, pažnja je na okeanu koji nudi paletu plavetnila i zelenila, pa tako nijanse koje se nalaze ispod nivoa vode daju prirodan izraz ovom trendu.

  Trend koji zasigurno neće proći nezapaženo zbog svog šarenog dizajna je Memphis. Dominiraju kontrastni tonovi sa strogim i ravnim linijama minimalizma i detaljima iz Art Decoa, avangarde iz 1930-ih i nemačkog stila Bauhausa. Površine i materijali su glatki i čisti, ukrašeni dizajnom kome je naglasak na jednostavnu i klasičnu geometriju, a blokovi boja zaštitni su znak ovog trenda.

  Nova kolekcija JYSK nameštaja već je dostupna sada u svim JYSK prodavnicama širom Srbije, kao i putem online prodaje na JYSK internet prodaji. Više informacija o JYSK-u možete pronaći na Facebook stranici,  Instagram profilu, kao i na službenoj web stranici JYSK.rs.