Povodom skorog otvaranja radnje u Zaječaru, međunarodni maloprodajni lanac JYSK, OŠ ˝Desanka Maksimović˝, donirao je kancelarijski nameštaj u vrednosti većoj od 250.000,00 rsd i tako razveselio učenike škole.

Regionalni vođa prodaje JYSK-a Miodrag Zdravković posetio je OŠ „Desanka Maksimović˝, gde je u prisustvu direktora škole, Nebojše Milijić donirao nameštaj kako bi deci ulepšali školske dane.

„JYSK je kao kompanija angažovan kroz društveno odgovorne projekte i uvek se trudimo doprineti lokalnoj zajednici.  Našim dolaskom u Zaječar ne otvaramo samo nova radna mesta već svojim angažmanom u obliku ove donacije odgovaramo i na stvarne potrebe ovog grada i njegovih stanovnika.

Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo da smo imali prilike ovom prilikom pomoći baš ovoj ustanovi i razveseliti njene osnovce.˝ izjavio je Zoran Malešević, retail menadžer JYSK-a za Srbiju.

JYSK trgovina u Zaječaru koja posluje na preko 1.200 metara kvadratnih u sklopu Capitol parka, Čupićeva 2, otvoriće se 30. maja, a biće zaposleno 7 novih radnika. JYSK je osnovan 1979. godine u Danskoj, a danas JYSK grupacija posluje sa preko 2.750 prodavnica u 52 države širom sveta. Samo kroz poslednju godinu otvoreno je gotovo 140 novih radnji. Grupacija JYSK zapošljava gotovo 23.000 zaposlenih uz godišnji promet od oko 3,58 milijardi evra.

Više informacija možete pronaći na Facebook stranici, kao i na službenoj web stranici JYSK.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.