Jutkina advokatica: Gospodin Jeličić je ozbiljan porodični čovek, njegova prava se brutalno narušavaju

13
Screenshot

Advokatica Zora Dobričanin Nikodinović izjavila je, povodom odluke da se nadležnost za suđenje Milutinu Jeličiću Jutki delegira Osnovnom sudu u Kruševcu, da je njegovom pravnom timu svejedno gde god da bude održano suđenje.

“Ovde već postupa tužilac iz Kruševca. Lično nam je svejedno gde god da se sudi jer smo mišljenja da nema tog sudije koji će našeg klijenta bez dokaza osuditi, pa ni sud u Brusu, Kruševcu ili gde god”, rekla je ona.

Ona dodaje da se nada da će se sud držati zakonskih okvira i da će se zaustaviti tabloidizacija slučaja te da će “novi sud i sudija ceo postupak privesti k pravu”.

Prema mišljenju Jeličićevog pravnog tima, prezumpcija nevinosti u odnosu na njihovog klijenta je “bezbroj puta brutalno narušena”.

“Gospodin Jeličić je ozbiljan porodični čovek, pa valjda i on, a posebno njegova odrasla deca – sin i ćerka – kao i njegova supruga, imaju neka ljudska prava koja se sada brutalno i nezajažljivo narušavaju”, navela je Zora Dobričanin Nikodinović.

13 KOMENTARA

  1. Sin vlasnika TV Pink je dobio nanogicu na godinu dana, tako da danas ne treba očekivati pravdu u Srbiji!

  2. Nema te prošlosti i ponašanja koje može da opravda očigledno seksualno zlostavljanje.

  3. Bilo bi interesantno cuti staq zaista misli supruga ovog gospodina o hiljadama lascivnih poruka, bile ono pisane u odnosu dobrovoljnom ili prisilnom..Meni ta zena nije jasna-koliko je u stanju da se blamira ybog ovog porodicnog coveka…

  4. Bilo bi interesantno da se nadje neki reporter da malo ispita i proslost i ponasanje te Marije Lukic. Brus je malo mesto, a u malim mestima se zna ko, sta i sa kim…i daleko od toga da je sve crno-belo kako placeni mediji predstavljaju.

Comments are closed.