Jugoslav Ćosić: “Da otklonim svaku nedoumicu, u ponedeljak sam podneo ostavku. I dao sam otkaz…”

2
screensgot/n1

Jugoslav Ćosić, doskorašnji news direktora televizije N1 u Srbiji danas je preko Tvitera poručio da je podneo ostavku na to mesto.

Ćosić je tvit objavio pošto je objavljeno saopštenje uprave Adria News da je na mesto news direktora imenovan Igor Božić, dosadašnji izvršni producent N1.

neće više biti na toj funkciji. Kako je saopštila uprava Adria News, na to mesto danas je imenovan Igor Božić, koji je takođe u ovoj kući od njenog osnivanja, gde je obavljao funkciju izvršnog producenta

“Da otklonim svaku nedoumicu, u ponedeljak sam dao ostavku na sve funkcije kao i otkaz. Činjenica da je kompanija odlučila da ne izdamo zajedničko saopštenje već je izdala svoje, pokazuje da sam doneo ispravnu odluku”, naveo je Ćosić.

Uprava Adria News je u saopštenju navela da dosadašnjem direktoru Jugoslavu Ćosiću, koji je vodio televiziju N1 od osnivanja, želi puno uspeha na budućim projektima.

“Zahvalni smo na svemu što je učinio u razvoju N1“, saopštilo je rukovodstvo Adria News.

„Uvereni smo da će N1 sa novim rukovodstvom i timom vrhunskih novinara koje već ima, postati još uticajnija medijska kuća. Stabilna osnova koju smo izgradili proteklih godina tokom kojih je N1 prepoznat u javnosti kao pozdan izvor informisanja građana omogućavaju nam da nastavimo da se razvijamo, ojačavamo svoj tim i realizujemo nove, velike projekte“, stoji u saopštenju uprave Adria News, koju je objavio N1.

2 KOMENTARA

  1. Кад те шутну а ти дај отказ. Смешно, као мала деца!

Comments are closed.