Jr. NBA aktivnosti za leto 2022.

  0

  Jr. NBA objavljuje svoje programe za leto 2022. namenjene mladime koji se odvijaju na OWQLO, zvaničnoj aplikaciji Jr. NBA lige u Evropi i na Bliskom istoku (EME). Od 4. jula, Jr. NBA će prikazati tri serije novih sadržaja usresređenih na obuku i treniranje, ekskluzivno za pretplatnike sa besplatnom registracijom na OWQLO aplikaciji,  koji mogu da pristupe sadržaju na zahtev.

  • Jr. NBA How To (4. jula –  14. avgusta): Serija „Jr. NBA Kako da“ pružiće laka, korak-po-korak uputstva u šest različitih epizoda koja objašnjavaju neke od najspektakularnijih poteza NBA igrača, poput Dža Morantovog zakucavanja sa okretom od 360 stepeni ili šuta Stefa Karija za trojku iz driblinga. Uz pomoć španskog stritbolera i 3×3 igrača Havijera Huertasa, Jr. NBA Kako da je program za polaznike svih uzrasta koji žele dublje da razumeju tehničke koncepte koji stoje iza nekog brzog i atraktivnog poteza u košarkaškoj igri. Jr. NBA How To epizode ​​će biti dostupne na engleskom.
  • Jr. NBA Quick Tips (29. august – 23. septembra): Bivši NBA i WNBA igrači i ambasadori NBA Evrope Odi Noris i Amaja Valdemoro, zajedno sa glavnim trenerom ženske košarkaškog tima Velike Britanije i sportskim psihologom Hose- Čemom Bucetom, biće online treneri za porodice mladih igrača. U ovoj seriji od šest epizoda, Amaja, Odi i Čema podučavaće o temama kao što su mentalna snaga, kako se ponašati na dan utakmice iz perspektive roditelja, kako koristiti košarku kao obrazovno sredstvo i još mnogo toga. „Jr. NBA brzi saveti“ biće dostupni na engleskom i španskom jeziku.
  • Jr. NBA Coaches – Online (18. jula – 2. septembra): Pomoćni trener košarkaša Real Madrida Pako Redondo biće domaćin nove sesije Jr. NBA Coaches – Online programa. Prvobitno pokrenut 2020. godine, program „Jr. NBA Treneri – Online“ je virtuelni resurs i platforma za sadržaj sa obukama, video snimcima sa instrukcijama i klinikama koje vode profesionalni treneri. Trener Redondo će proći kroz šest vežbi razbijajući evoluciju driblinga, od tehničke veštine do taktičke primene, posebno namenjenih košarkaškim trenerima mlađih kategorija. Jr. NBA Coaches – Online program biće dostupan na španskom jeziku.

  Više informacija možete pronaći na owqlo.com ; za detaljnije opšte informacije o Jr. NBA, pogledajte Jr. NBA društvene mreže: Facebook, Twitter i Instagram.