“Jovičić uhapšen zbog obračuna na relaciji Vučić-Stefanović…”

1
Foto Igor Pavićević

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac rekao je da je predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić uhapšen u kontekstu obračuna unutar SNS, te kampanjom koja se vodi pred izbore.

Lutovac je u emisiji „Probudi se“ rekao da je mnogo ljudi poput Jovičića, ali da njih ne diraju jer nisu u sukobu sa „glavnim u stranci“, objavila je Nova.rs.

„Kada je došlo do sukoba Stefanovića i Vučića, onda je došlo i do ovog hapšenja. Isto je bilo sa Hrkalovićkom. Dok je bila na izborima u Lučanima i dovodila batinaše, niko se nije obazirao na to“, kazao je Lutovac.

On je istakao da je ovde reč o obračunu unutar političkog krila organizovanog kriminala.

„Međusobno su posvađani i to se dešava širom Srbije, a dešavaće se kad god bude sukoba među njima. Da nije došlo do sukoba, on bi mogao da nastavi da radi kao ranije. Ali kada se sukobite, onda se pojavljuju ovakve stvari. Ovo hapšenje je signal i indikator da nije došlo do smirivanja situacije na relaciji Vučić-Stefanović“, rekao je Lutovac.

1 KOMENTAR

  1. Sve to napriča nam čovek u čijoj stranci su najviše sevale varnice, gde su se cepali na “sekcije” i “separe stranke” , pa se pitam da li demokratska stranka uopšte postoji. Kako je to divno kada gledaš u tudje dvorište , a svoje dvorišie zaboraviš .

Comments are closed.