Jovanović posle saslušanja: “Priznao sam. Kriv sam. Ja bih sve uradio da zaštitim svoju porodicu…”

1
Printscreen/YouTube/RTS

(Beta) – Lider Liberalnodemokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da je “priznao krivicu” za incident u julu prošle godine kada je teniskim reketom pretukao vlasnika “Fizio centra” Žarka Ivkovića, javila je agencija Beta.

On je medijima posle saslušanja u Tećem osnovnom javnom tužilaštvu rekao “da je tačno da je napao Ivkovića”, kako bi “zaštitio svoju porodicu”.

Jovanović je dodao da je bio isprovociran kao i da je bio “prešao neke granice koje su za njega bile nedodirljive”.

***

Portal Nova.rs je prenela Jovanovićeve reči: „Meni je drago što sam konačno bio u prilici da kažem ono što se desilo. Priznao sam. Kriv sam. Svako od nas na svoj način uči lekcije. Prešao sam neke granice koje su za mene bile nedodirljive. Ja bih sve uradio da zaštitim svoju porodicu“.

Jovanović je rekao da je tog dana izašao iz bolnice i da ga je vozač dovezao do stana, posle čega ga je poslao do Fizio centra kako bi uzeo aparat za masažu zbog bolova u ramenu koje je imao.

“On me je u jednom trenutku nazvao i rekao da može da uđe, da ne valja ključ, a potom su iz Fizio centra izašli i rekli da ne dolazi. Pitao sam Jelenu šta se dešava, a ona kaže, ma pusti i kreće joj suza. Tada sam sišao do garaže iako mi je bilo teško, seo u automobil i krenuo do tog mesta. Video sam reket u automobilu od ćerke, ja sam njega poneo kako bih mogao da se pridržavam jer sam teško hodao. Kada sam stigao ispred Fizio centra, on me je video i rekao ‘pusti, imam dete, morao sam’“, rekao je Jovanović i dodao da je tada eksplodirao i riknuo: „Ima i ona četvoro, zar ste tvoje dete i ti važniji od nje“.

(Beta/Nova)

1 KOMENTAR

Comments are closed.