Jovanović (NADA): “I da bude 56:54, 57:53 – to su tesne većine koje onemogućavaju iole normalno vođenje grada”

1
(BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC)

(Beta) – Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) i jedan od lidera Koalicije NADA Miloš Jovanović izjavio je da svi relevantni politički akteri treba da sednu i razgovaraju, i da pokušaju da smire ostrašćenu atmosferu i polarizaciju u društvu nastalu nakon održanh izbora.

Kako navodi DSS u saopštenju, Jovanović je na televiziji Tanjug pozdravio poziv predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, koji je izrazio spremnost da se razgovara sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ocenivši to kao odgovoran potez.

“Vučić i Đilas su prilično doprineli ovoj ostrašćenoj atmosferi, i bilo bi takođe odgovorno da sada predsednik Republike pozitivno odgovori, kako bismo polako smirivali političku situaciju u zemlji. U tim razgovorima treba da učestvuju svi relevantni politički akteri”, istakao je lider DSS-a.

Predsednik DSS, koji je ujedno bio i Kandidat za predsednika Srbije Srpske koalicije NADA, ocenio je da se Beograd podelio, dodavši da je prema poslednjim informacijama rezultat 55:55 po broju odbornika.

“To je situacija gde niko ne može da vlada. I da bude 56 prema 54, 57 prema 53, to su tesne većine koje onemogućavaju iole normalno vođenje grada”, zaključio je Miloš Jovanović.

1 KOMENTAR

  1. Zastavicu za cenzus vratiti na 5% plus uvećaati za 20%, znači cenzus je 6%. I primeniti na osvojene glasove. Ni jedna škola ne ponavlja popravne ispite u nedogled da bi udovoljila ponavljačima da ne ponavljaju drugi put. To dobro znaju svi koji su završili pravu školu.

Comments are closed.