Jovan Kolundžija: Zašto sam se našao na listi SNS

12
screenshot/youtube

Violinista Jovan Kolundžija kaže da je prihvatio poziv da bude na izbornoj listi SNS jer smatra da vlast ima najbolju nameru i da su pomaci vidljivi.

Kolundžija najavljuje da će njegov teren biti muzika i da će probati da promeni nešto za kastu kojoj pripada.

On je u intervjuu za današnje izdanje Blica istakao da mu ministarsko mesto nije ni na kraj pameti.

“Mislim da ova vlast, a pre svega predsednik Vučić, ima najbolju nameru koju je teško ostvariti do kraja i da brzo promeni mnogo stvari”, objašnjava Kolundžija.

On je rekao da inicijativa nije krenula sa njegove strane.

“Moj prijatelj Braca Petković pričao je sa mnom. I taj razgovor, koji u početku nije bio direktan poziv, pretvorio se u to da bih mogao da probam da promenim nešto”, rekao je Kolundžija.

Kolundžija je rekao da su to jako teške promene, jer se tiču svesti ljudi,a za lidera SNS i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, rekao je da se bori na više frontova i da bi voleo da on oko sebe ima više saradnika koji bi mogli da ga podrže u tome.

12 KOMENTARA

  1. A sta ste vi koji ga kritikujete uradili da bi doprineli boljitku Srbije. To je njegov stav(Kulundzijin) i ima pravo na njega. Prevazidjite sindrom nista se ne moze i pocnite nesto konkretno da radite, pa kad proizvedete bolje rezultate od postojecih onda ga kritikujte.

  2. “Ne laje kuca sela radi, već sebe radi”. Ostao čova u ovoj bedi bez tezge i kinte u sada bi da se udomi, a biće zauvar i povećati koeficijent za penziju. Misli čovek i o “crnim penzionerskim danima”, jer uvek posle zlatnog doba dolazi srebroljubno. U društvu u kome 99%pojedinaca kaže”šta ja tu mogu”, najlakše je prodati dušu Djavolu. Zato nam niko ništa ne može, a?

  3. Sve se placa. U 2019. godini Kolundzija je dobio 1.950.000,00 din od Ministarstva kulture i 200.000,00 din od Beograda.

  4. Za muzicare je lako,ne mora da se bori za svoju profesiju nego za ove zalosne ljudske figure sto protestvuju ispred Vlade Srbije{radnici PKB danas,sutra ce drugi…}.

  5. Kada vidim ovo objašnjenje i nakane šta će on sve raditi jasno je da je intelektualna prostitucija gore od svake druge

  6. Moglo je i bez hvalospeva, jer 80% treba odbaciti, jer je prosao golgotu sa zutim kriminalcima koji su hteli da mu otmu Gvarnerijus.
    Covek sa viskom vrednosti i empatijom je dobrodosao.

Comments are closed.