Jevtović: Dmitrović je ministarskim mestom nagrađen za ispade po kojima je bio poznat

1
Screenshot YouTube Nova S

Zbog napada i uvreda na društvenim mrežama, glumac Ivan Jevtović prijavio je ministra za brigu o porodici i demografiju, Ratka Dmitrovića policiji.

“Ako sam ja prozvan moralnom nakazom, možda je trenutak da dođe do promene na ministarskom mestu”, poručuje Jevtović i dodaje da se mnogi glumci zbog uloga “razvlače” na društvenim mrežama.

Kako je ispričao Jevtović u razgovoru za N1, posle predstave „Srebrenica. Kad mi ubijeni ustanemo“ su se pojavili komenatri, a jedan od komentara bio je Ratka Dmitrovića, koji tada nije bio ministar i koji je, kaže Jevtović, pokrenuo lavinu komentara.

„Ja sam tada, kako mi je sugerisano, disciplinovano sve uradio, prijavio policiji. Policija je obavila svoj zadatak i posle je naglo prestalo razvlačenje po mrežama i time sam zahvalan. Očekivao sam da ćemo od ministarke dobiti neku reakciju, ispalo je kao da je Dmitrović nagrađen za nešto što je delikatno, postao je ministar, a da je opšte poznato da je imao takve ispade“, kaže Jevtović.

Naglašava da ministarka kulture nije reagovala.

„Niti sam očekivao, imamo milijardu pitanja, razvlačenje je slično u vezi sa kolegama Borisom Isakovićem i njegovom suprugom, upozoravam da ljudi vode računa šta rade, sve što se pojavljuje na mrežama je neizbirsivo. Budimo odgovorni, vodimo računa šta se radi, ako sam ja prozvan moralnom nakazom, možda je trenutak da dođe do promene na ministarskom mestu“, zaključio je Jevtović ovu temu.

1 KOMENTAR

  1. Ovaj Jevtovic je TESKA BRUKA za svoju profesiju i bilo bi mu bolje da sto manje trabunja po medijima.

Comments are closed.