Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke, pozvao je na društvenoj mreži Tviter, članove i pristalice svoje stranke, da ne odgovaraju na „provokacije“ iz Stranke slobode i pravde i uz to podelio izjavu Marinike Tepić, potpredsednice SSP.

Vuk Jeremić je u tvitu ukazao da u Narodnoj stranci ne postoji komandna infrastruktura koja diriguje šta se piše po društvenim mrežama i dodao da zato javno upućuje molbu članovima NS koji imaju slobodu pisanja i izražavanja, da se suzdrže.

Uz tu molbu Jeremić je objavio i sliku naslova sa portala TV N1 s, u kome Marinika Tepić kaže da je opozicioni potencijal već straćen zbog napada iz Narodne stranke.

Reč je o izjavi Marinike Tepić koju prenosi portal TV N1, a datoj portalu i novinama Nova.

Ona u njoj komentariše reči najstarijeg opozicionog poslanika Vladete Jankovića, koji je bio i zajednički kandidat SSP i NS za gradonačelnika Beograda, da je spreman da posreduje da se u opoziciji ponovo postigne jedinstvo, i to između, pre svega, ove dve stranke, prenosi Danas.

Da li je moguće spuštanje lopte između NS i SSP koje su na izborima 3. aprila nastupile zajedno i osvojile u koaliciji najviše opozicionih glasova na svim nivoima, u ovom trenutku nije jasno.

Javni sukob bukti od konstitutivne sednice Narodne skupštine 1. avgusta, kada se ne samo belodano potvrdilo da je u koaliciji raskol, budući da je NS nastupila sa odvojenim poslaničkim klubom, kao i SSP sa svojih nekoliko saveznika, nego i da postoji otvoreno sukobljavanje dve stranke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.