Jeremić: Posle lažnih izbora, jasno je da u Srbiji više nema demokratije, vlast je totalna, apsolutna i diktatorska…

2
(BETAPHOTO/Narodna stranka/MO)

Predsednik Narodne stranke (NS) Vuk Jeremić izjavio je danas da je posle nedeljnih “lažnih izbora” jasno da u Srbiji više nema demokratije i da je vlast “totalna, aspolutna i diktatorska”.

“Mi smo sve suprotno od toga i nastavljamo našu borbu. Srpski parlament je danas jedini u Evropi bez opozicije, uz mogući izuzetak Belorusije”, rekao je Jeremić u Novom Sadu, gde je razgovarao sa građanima, prenela je NS.

Jeremić je naveo da je danas politička situacija mnogo jasnija i dodao da su građani juče dali svoj sud o onima koji nisu imali snage da održe reč.

“Narodna stranka je ispunila obećanje da neće učestvovati na lažnim izborima i nije dozvolila da bojkot propadne. Ostali smo čvrstog stava dok su se drugi predomišljali i kalkulisali. Ponosni smo na to”, rekao je Jeremić.

Jeremić je najavio da će NS nastaviti i da posle “lažnih izbora” radi isto što i pre njih – da razgovara sa građanima kako bi Srbija trebalo da izgleda i kako može da izgleda.

“Danas smo razgovarali sa građanima Stare Pazove i Novog Sada, nastavljamo sutra u Beogradu, potom i u svim drugim krajevima naše zemlje. Kao što smo i obećali – nakon 21. juna nastavljamo da radimo šta smo radili i do sada”, naveo je Jeremić.

(Beta)

2 KOMENTARA

  1. Još u vreme Vukove borbe, pa preko raznih demokratskih grupisanja protiv Miloševića, pogotovo Đinđićevog vremena, uvek sam bio tu jer se osećala energija koja bi da menja loše i bio sam ponosan što sam deo toga a sada kad gledam i slušam ove koji se predstavljaju kao naslednici te priče mene je sramota jer vidim da “mi” nismo “oni”. Naslednici mojih političkih i društvenih shvatanja sigurno nisu! Jedino ne znam ko tu treba da se skloni, trebalo bi da se vide biografije, ko se prvi, ranije, gde i za šta borio. Ovako imam utisak da su preoteli i okitili se nečim što im ne pripada.

Comments are closed.