Jelena Milić nova ambasadorka Srbije u Hrvatskoj

3
PrintScreen/YouTube/Jutarnji program TV Happy

Ukazom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, na dužnost izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Srbije u Hrvatskoj postavljena je Jelena Milić, objavljeno je danas u Službenom glasniku Srbije, prenosi N1.

Osim toga, Ukazom predsednika Srbije, za izvanrednog i opunomoćenog ambasadora, stalnog predstavnika Srbije, šefa stalne Misije Srbije pri OEBS i drugim međunarodnim organizacijama u Beču postavljen je Žarko Obradović.

Ove odluke stupaju na snagu narednog dana od dana objavljivanja u Službenom glasniku Srbije.

3 KOMENTARA

  1. Ово је очигледан пример, чак су и конци видљиви на Вучићевим рукама, и то ко их повлачи. Ово није спољна политика Србије, ово је спољна политика оних који управљају Србијом, па тиме и оним који председникује Србијом. Дежурне “пљуваче” Запад је “наградио” а марионетска Србија то само спровела.

  2. Ј. Милић као амбасадор државе Србије у Хрватској(?!?) само је део поприлично несхватљиве кадровске политике у српској дипломатији. Сем што је горњиво иритирала и замарала јавност идиличном сликом о НАТО, Милић ничим није заслужила да представља државу у турбулентним односима Србије и Хрватсје. На слична места, као и када су и јачи главни градови по свету, мора да иду осведочене патриоте, добро потковане по националним, држатвотворним усмерењима… А не партијски климоглавци или одједанпут пробуђени назови демократи, од којих се не може да очекује икакав бољитак у спољним односима, већ само губљење времена. Ако не и непоправљивих штета.

  3. Вућич је срамота за Србију, а ова Милић је срамота за другу Србију. Све заједно треба да нас је срамота и због једних и због других. Али образ више не постоји. Постоје само нагони код људи и ништа више. Увек има и увек ће бити изузетака.

Comments are closed.