“Jedina stvar koja može da nas zaustavi je da Vučić nije među nama, a znajući njega…”

2
Foto: Nedeljnik

(Beta) – Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je bezbednost predsednika Srbije Aleksandra Vučića, “jedina stvar” koja nju brine.

“Jedina stvar koja može da nas zaustavi, jedina stvar koja može da stane na put napretku Srbije jeste to da Vučić nije među nama – da se ne bavi politikom, da više ne pomaže Srbiji. A znajući Vučića, to je samo ako on ne postoji”, kazala je Brnabić za TV Pink.

Komentarišući izjavu profesora Pravnog fakulteta i lidera novoosnovanog pokreta “Crno na belo” Vladimira Vuletića, Brnabić je kazala da ga ne može “ozbiljno da shvati”, ali da je “povezan sa mafijaškom grupom Belivuka”, kojih se ona plaši.

“On me ne brine, već povezanost sa mafijaškim grupama i klanovima. Ako neko kaže Vučiću da će završiti u ćevapima, meni je ta poruka više nego jasna”, rekla je premijerka.

Vuletić je u video-obraćanju poručio Vučiću, izmedju ostalog, da će njegov pokret vratiti “pravnu državu”, procesuirati ga i naveo da će ga “vratiti tamo gde i pripada, u ćevabdžinice”. “Tu ste najbolji”, naveo je Vuletić.

Brnabić je rekla da je Vučiću na društvenim mrežama “metkom od devet milimetara” pretio i Petar Gvozdenović, koji je u bekstvu zbog prodaje droge, a “ozbiljan je kriminalac”.

2 KOMENTARA

  1. AV se okružio likovima čija je politička težina nula i koji ne bi prošli prijemni test ni za jednu ozbiljnu privatnu kompaniju.

    On je njima sve i vrlo su svesni kome sve duguju.
    Jedan od obaveznih rituala je apsolutno poltronstvo i javno izražavanje zahvalnosti predsedniku.

    SNS je stranka u kojoj dominira staljinizam kao doktrina, nešto nezamislivo u Evropi 21 veka.

  2. То јесте доминантни проблем, углавном свих ауторитарних странака, које су своје постојање везале за један лик, а он несвестан своје улоге, опијен влашћу, још мање чињеницом да је само један у низу. А када га нестане, тада не само да нема њега, него често ни странке, која, ако и преостане, само је успомена на то шта је била.

Comments are closed.