“Jedan od vođa protesta osnovaca, Džoni iz osmog dva, letovao je u Hrvatskoj”: Klinci koji se bune zbog ukradene male mature hit su na društvenim mrežama

5
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Protest osnovaca zbog provaljenih testova za malu maturu izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Izdvojili smo neke od najduhovitijih i najzanimljivijih tvitova.

5 KOMENTARA

  1. Ta ista deca ne mogu da rese test opste kulture, nema tu pitanja o baka prasetu i ostalim tjuberima!!!

  2. A vi ne shvatate sarkazam. Nema apsolutno nikakve veze sto je decko bio mozda jednom tamo na moru, to i jeste sustina. Tako se danas od svega pravi vest a ljudi nasedaju, bez kritickog razmisljanja.

    • Cim se zove Dzoni dalje ne treba komentarisati…
      I deca u porodilistu placu cim se rode pa da smenimo dir. Porodilista…

  3. Деца немају страх од будућности, камоли садашњоссти, док се ови боје кише и невремена у своје време, тако да то нису деца., нити сам ја добољно човек да то потврдим. Да сви лажемо, могу, као и сви.

  4. O Somborac, poštujem tvoje pravo da se baviš čime se baviš, inače, ali me interesuje kakve veze ima da li je jedno dete (inie čovek i nije još ni omladinac) da li je letovao u Hratskoj? Jel’ to neki argument koji recimo dokazuje da je protest bio spontan! Pa kada su samo stigli da odštampaju parole?! za jedan sat od odluke da se odgodi testiranje iz matematike. I šta će tu lideri protesta 1 od 5 miliona. Ja sam i roditelj i deda i hvala bogu da nisam morao maltene ni da idem na redovne roditeljske sastanke jer smo mi kao roditelji sarađivali sa našom deco a danas sa roditeljima naših unuka radimo zajedno i skoro sam siguran da oni neće moći biti izmanipulisani da se bave politikom sa 14 godina., DOSTA JE SA MANIPULACIJOM DECE!

Comments are closed.