Jedan od pet miliona: Ne mogu pitanje KiM da reše ratni zločinac i ratni huškač…

3
BETAPHOTO/LUKA FILIPOVIC/DS

Predstavnica pokreta “Jedan od pet miliona” Valentina Reković izjavila je večeras da pitanje Kosova ne mogu da reše “ratni zločinac”, predsednik Kosova Hašim Tači i “ratni huškač”, predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

U debatnoj emisiji “Reč na reč” na Radio-televiziji Srbije, Reković je ocenila da se vlast u Srbiji za pitanje Kosova “hvata” kada želi da sakrije svoje afere.

“Istina je da oni nemaju ideju kako rešiti pitanje Kosova. Ne mogu to pitanje da reše ratni zločinac Hašim Tači i ratni huškač Aleksandar Vučić. Prvi uslov je da se pregovarači promene”, rekla je Reković koja je na izbornoj listi “Grupa građana ‘Jedan od pet miliona'”.

Govoreći o politici subvencionisanja stranih investitora, Reković je rekla da je Srbija zaboravila mala i srednja preduzeća, a da stranim investitorima daje i po 17.000 evra za jedno novo radno mesto.

“Niko ne kaže da su investitori loši, ali ako Srbija može samo pare da im ponudi onda smo u velikom problemu”, ocenila je ona.

(Beta)

3 KOMENTARA

 1. Upravo tako. Slicno je i u sa Hrvatskom,koja retko kada analizira svoj deo krivice u ratu 90ih,a Srbe “brane ” Vucic i Dacic. Sto pre da nestanu sa politicke karte Srbije.

 2. Uz to svi idu na blagajnu gazda Djikija. Djilas je razjurio izvorne a doveo svoje koje finansira da bi se domogao Skupštine. Bojkot je za Jeremiju, Boška, Ds…
  Sakupio ovu decu koja ne mogu da zapamte ni pesmicu već mucajući se prisećaju zadatog teksta. Da, i pokret bi trebao da promeni ime 1 od 656 miliona.

 3. Devojko, vi prvi ste izigrali poverenje velikog broja ljudi.
  Sta ti znas, i koja su tvoja resenja?
  Ja ne znam bukvalno nijednog coveka koji vas podrzava jer ste suplji i ne znate koliko.
  Vlast je dno dna, opozicija raspad, a vi povrsna, politicki ambiciozna ekipa, koja nije dorasla nijednom ozbiljnijem politickom razgovoru. Poslusaj sebe kako si zvucala u vecini nastupa.
  Niste vi oni studenti koji su pokretaci promena, vi ste nazadni, alavi i ambiciozni, a pritom znanja nemate.
  Pametnom dovoljno.

Comments are closed.