“Javila se još jedna žena koja kaže da je zlostavljao Mika Aleksić pre 13 godina…”

0
screenshot/studio b/agape

Protiv Miroslava Mike Aleksića, vlasnika škole glume koga je šest devojaka optužilo za silovanje ili nedozvoljene polne radnje, svedočiće još jedna žena (46), koja se javila policiji pošto je i ona bila njegova žrtva.

Ipak, njen slučaj je zastareo, pa će samo svedočiti u sudskom postupku, piše Blic.

Žena koja se javila policiji kao nova Aleksićeva žrtva, navodi Blic, bila je seksualno zlostavljana od vlasnika škole glume “Stvar srca” pre 2008. godine, pa neće zbog zastarelosti slučaja podneti krivičnu prijavu protiv njega. Međutim, ona će podržati šest devojaka koje su to učinile i svedočiće protiv Aleksića.

Aleksić koji je osumnjičen za silovanje ili polno uznemiravanja svojih učenica tereti se da je od 2008. do 2020. seksualno zlostavljao šest devojaka.

Aleksić je prošle nedelje saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je pred tužiocem negirao sve prijave za silovanje i nedozvoljene polne radnje, ističući da “ništa nije tačno”.

U ovom slučaju u tužilaštvu su do sad svedočile glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić, kao i jedna anonimna žrtva. 

SPECIJALNO IZDANJE NEDELJNIKA NA SVIM KIOSCIMA: Hrabro i potresno svedočenje Milene i drugih devojaka o sistematskom zločinu kakav Beograd ne pamti. Cela priča o zlostavljanju, manipulaciji i prevari “vrsnog pedagoga” Miroslava Aleksića…

SVI ČITAOCI NA POKLON DOBIJAJU I KNJIGU O JOVANKI BROZ