Ljudmila Stratimirović, osnivačica i direktorka KC grada dala nam je recept za japansku salatu Ohitashi. Na njen način.

SASTOJCI

  • 200 g spanaća
  • soja sos
  • susamovo ulje
  • sušena morska trava
  • susam

PRIPREMA

  1. U ključalu vodu ubacite spanać. Posle dva minuta izvaditi i procediti
  2. Staviti u činiju i dodati dresing – dve supene kašike soja sosa, malo vode u kojoj se spanać kuvao, čajnu kašičicu susamovog ulja, kašičicu sušene morske trave (koja je bila potopljena u vodi pola sata kako bi se opustila)
  3. Preko svega posuti susam po želji

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.