Janković: “Tih 20 posto neopredeljnih birača su ključ u bravi koji nam može otvoriti pobedu”

0
Foto Igor Pavicevic

(Beta) – Kandidat za gradonačelnika liste “Ujedinjeni za pobedu Beograda” Vladeta Janković ocenio je danas da je ta lista “sasvim blizu” Srpskoj naprednoj stranci (SNS) na beogradskim izborima, ali da bi veliki problem mogli da budu neopredeljeni birači, saopštila je koalicija Ujedinjena Srbija.

“Tih 20 posto birača su ključ u bravi koji nam može otvoriti pobedu. I oni su nezadovoljni, važno je njima objasniti da nisu svi isti i da je pred nama šansa koja se odavno nije otvorila”, rekao je Janković gradjanima Voždovca, koje je posetio u okviru kampanje “Beograd te zove”.

Naglasio je da sredstva iz gradskog budžeta moraju biti preusmerena tamo gde su najpotrebnija, kao i da će “saseći korupciju koja je zavladala”.

“Mi smo vrlo dobro svesni vaših lokalnih problema, nedostatka vrtića. Kad budemo došli na vlast sagradićemo najmanje četiri vrtića na Voždovcu. Pitanje kolektora zahteva hitno ulaganje sredstava zbog zdravlja ljudi. Svesni smo problema mladih, kulture”, naveo je Janković.

Potpredsednik Narodne stranke Vladimir Gajić ocenio je da gradjani još uvek nisu spremni da “uzmu svoj život u svoje ruke, nezavisno od stranaka, ideologije i uverenja”.

“Taj problem opozicija treba da reši i u kampanji da ohrabri ljude da učine nešto sami za svoj život”, kazao je Gajić.

Prema njegovim rečima, najveći problem Beograda i društva uopšte je “lustracija” i ocenio da prilika na aprilskim izborima “ne sme da se propusti”.

Koalicija Ujedinjena Srbija okupljena je oko Stranke slobode i pravde, Narodne stranke, Demokratske stranke i Pokreta slobodnih gradjana.