Janko Veselinović: “Vučiću, kako nisi znao za Belivuka…”

2
Foto: Printscreen N1

(Beta) – Predsednik Pokreta za preokret (PZP) Janko Veselinović upitao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako nije znao da su Beograd i Srbija u kandžama raznih Belivuka, a kontroliše sve službe”.

“Kako nisi znao da u Beogradu seku ekstremitete i glave i šalju ih protivničkim kriminalnim grupama, a znaš svaki tvit u kome se pominješ. Кako nisi znao šta rade ‘navijači’, a tvoje službe kontrolišu sve navijačke grupe, od Zvezde i Partizana, do seoskih liga. Кako nisi znao ko su ‘dobri momci’ kada su obezbedjivali tvoju inauguraciju i družili se sa tebi bliskim osobama”, upitao je Veselinović u otvorenom pismu Vučiću.

Postavio mu je i pitanje kako nije znao šta radi Dijana Hrkalović, a “ona je batinaše njegove stranke sa džipovima rasporedjivala na izbornim mestima da uteruju strah u kosti gradjanima”.

“Кako ne znaš da opozicija nema veze sa kriminalcima, a tvoje službe nas prate i prisluškuju 24 časa dnevno. Da li si i ovom sudjenju Aleksandre namenio ulogu predizborne političke farse kao i sudjenju Miroslavu Miškoviću. Da li znaš Aleksandre Vučiću koliko si godina na vlasti. Da li si se, ipak, umorio Aleksandre”, upitao je Veselinović.

2 KOMENTARA

  1. Veselinovicu a kako ti i tvoji niste znali da ce likvidirati Djindjica. Kako vam je to promaklo? Slucajno ili namerno?

  2. Вучићу требао си да га обавестиш кад почнеш са акцијом можда би ти помогао да откријеш ко још стоји иза тога и са његове стране.

Comments are closed.