Novak Đoković i Viktor Troicki izgubili su juče od Karena Hačanova i Andreja Rubljova 2:1 u odlučujućem meču četvrtfinala Dejvis kupa.

Nakon eliminacije Srbije, jasno je da je poslednji turnir u karijeri već odigrao svojevremeno osmi igrač planete Janko Tipsarević.

„Biću veoma kratak. Pre nekoliko dana me je posle odigranog dubla jedan novinar pitao šta ću pamtiti za ovih 20 godina igranja tenisa. I ponoviću ono što sam mu rekao – ne pamte se pobede i porazi, to nije najbitnije. Najvažnije je što vas ovaj prelepi sport učini j….o žestokima. Ponekad imate emocije kao da želite da učinite samoubistvo, kao što je ovo sad, ali vi morate da nastavite da idete pravo, da idete uz vetar. Takve intenzivne emocije su ono što mogu da ponesem sa sobom posle ovih 20 godina karijere. Tako sam igrao i na individualnom planu, ali i za svoju zemlju“, izjavio je Janko Tipsarević, a preneo N1.

Srpski teniser je porazom završio svoju karijeru zbog čega su mu se, kako je rekao, saigrači izvinjavali.

„Ne prihvatam njihova izvinjenja jer me nijedan od njih nije izneverio za ovih 20 godina. Ne slažem se sa tobom Viktore, da nam nisi doneo onaj poslednji poen, nikada ne bi imao ni ovakvu emociju“, dodao je Janko na konferenciji za novinare.

„Što se tiče tima, svi znate da ste mi kao braća, a ja ću nastaviti da budem sa reprezentacijom na ovakav ili onakav način i želeo bih svima da se zahvalim što ste bili sa mnom na ovom putovanju“, zaključio je sada već bivši Dejvis kup reprezentativac Srbije, posle čega je usledio veliki aplauz u sali za konferenciju.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.