Bitanski muzičar Elton Džon, ustao je u odbranu vojvode i vojvotkinje od Saseksa princa Harija i Megan Markl, napisavši na Tviteru da je duboko uznemiren „Iskrivljenim i zlonamernim“ izveštavanjem medija o nedavnom putovanju bračnog para sa bebom Arčijem u Nicu u Francuskoj.

Foto: Profimedia

Elton Džon, dugogodišnji prijatelj pokojne princeze Dajane, napisao je da oseća da je njegova dužnost da zaštiti mladu porodicu od medija, s obzirom na bliskost sa Harijevom majkom, optužujući medije da su doprineli njenoj preranoj smrti.

Džon u tvitu tvrdi da su on i njegov partner Dejvid bili ti koji su platili vojvodskom paru let privatnim avionom jer su želeli da imaju visok nivo „preko potrebne“ bezbednosti.

„Nakon naporne godine teškog rada i posvećenosti dobrotvornom radu, Dejvid i ja smo želeli da mlada porodica ima privatni odmor u sigurnosti i miru našeg doma“, napisao je Džon.

Mediji su u pomno pratili nedavna putovanja vojvode i vojvotkinje od Saseksa, a posebno čime su se prevozili.

Proteklih dana internetom su kružile mutne fotografije mlade porodice kako izlazi iz privatnog aviona, a mediji su isticali da je u pitanju njihovo treće putovanje privatnim avionom ovog leta, preneo je Tanjug.

Priče o Megan Markl u britanskim tabloidima poslednjih godina su vrlo surove, pa je princ Hari 2016. godine izdao nuobičajeno oštro saopštenje u kojem je osudio rasističke i seksističke medijske naslove o svojoj tadašnjoj devojci i izrazio zabrinutost za njenu bezbednost.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.