Izlazi necenzurisana verzija “Niskih strasti”, a Šeron Stoun to ne može da spreči

1

Šeron Stoun nema nikakva ovlašćenja nad objavljivanjem rediteljske verzije kultnog filma “Niske strasti” iz 1992, piše Njujork post.

„Za tridesetu godišnjicu odlučili su da puste rediteljsku XXX verziju filma“, rekla je Šeron u australijskoj emisiji „A Current Affair“, preneo je Dejli mejl.

Kad je voditeljka Trejsi Grimšo pitala glumicu, koja godinama priča da se tokom snimanja filma osetila iskorišćenom, da li bi na bilo koji način, mogla da zaustavi prikazivanje nove verzije, Stoun je rekla da na bi. Dodala je da bi to mogla da spreči, da je film sniman u današnje vreme.

„Postoje nova pravila koja se sada primenjuju i štite glumce, poput Screen Actors Guild-a, ali u vreme kad sam ja snimala taj film, nije ih bilo, tako da ne mogu da se primene na ovu situaciju“, objasnila je glumica.

Uprkos tome što nije zadovoljna odlukom da se pusti ta verzija filma, pogotovo zbog neslavne scene u kojoj prekršta noge tokom policijskog ipspitivanja, Stoun ne veruje u kajanje.

„Šta je učinjeno – učinjeno je, baš poput gasova. Jednom kad ih ispustite, ne možete ih povući. Neprijatno mirišu i odlaze“, rekla je.

Reditelj „Niskih strasti“, Pol Verhoeven optužio je 2017. godine glumicu da laže pošto je Šeron je rekla da su je na setu izmanipulisali kako bi snimili scenu u kojoj bez donjeg prekršta noge.

„Svaka glumica zna šta će se dogoditi ako joj zatražiš da skine donji veš i okreneš kameru prema njoj“, rekao je tada.

I ta će se obnovljena scena naći u novim materijalima, među kojima će biti i bonus kadrovi Majkla Daglasa i Šeron Stoun. Film bi uskoro trebao da počne s prikazivanjem u bioskopima, prvo u Francuskoj, a zatim u Australiji, Novom Zelandu i na kraju u Americi, piše Varajeti.

1 KOMENTAR

  1. O tome pišete kao da imate u najmanju ruku 15 godina pa ne znate, necenzurisana scena gde prekršta noge je prikazana čim je film izašao.

Comments are closed.