“Izgubio sam 37 kilograma, čak je i kosa prestala da mi raste. Korona je napala srce, jetru, bubrege, prostatu…”: Nebojša Čović o borbi sa virusom

3
Foto Prva TV/Printscreen

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović, ispričao je kako je preživeo koronavirus koji je dobio još u januaru ove godine.

Nakon toga, morao je da se bori sa raznim zdravstvenim problemima i da izgubi čak 36 kilograma.

“Od 17. januara, kad sam dobio koronu meni je prvi PCR test negativan bio je 28. januara, pa drugi 30. januara, pa treći 3. februara, pošto smo radili na dva dana”, ispričao je.

“Ne osećam se dobro i dalje. Ceo imuni sistem je pogodila korona. Nisam imao respiratorne probleme. Krenulo je preko srca, pa na jetru, pa na bubrege, zatim je zahvatilo uši i oči i na kraju je igra sa prostatom”, rekao je Čović za TV Prva, prenosi Blic.

“Februar, mart, april, otežana koncentracija, stalne igre pritiska. U jednom trenutku sam primetio da mi ni kosa ne raste kako je pre rasla”, kaže Čović.

“Ono sa čime se susrećemo nije za igru, nije za razmišljanja. Ono što nam je ponuda su vakcine i tu bi trebalo da budemo odgovorni i prema sebi i drugima”, naglasio je.

Na pitanje koliko je kilograma izgubio Čović je otkrio:

“Izgubio sam negde 36-37 kilograma, od toga oko 20 kilograma sam morao da izgubim, jer prethodni način mog života nije bio okrenut ka zdravlju, a ostalo se nastavilo po inerciji”, rekao je predsednik Zvezde.

3 KOMENTARA

  1. Mislio sam da nema antipatičnijeg čoveka,samohvalisavac ,osion ,bahat što on ustvari jeste ,a ipak mi je žao što ga je ovo zadesilo.Želim mu brz oporavak i puno zdravlja.

Comments are closed.