Ivan Kontić, koji je pretukao mladića u Novom Sadu, razrešen sa mesta direktora firme

1
Foto MUP Srbije

Ivan Kontić, koji je pre oko tri nedelje brutalno pretukao mladića u Novom Sadu, a potom mu i slomio obe ruke dok je bio u nesvesti, razrešen je sa mesta direktora firme „Ju-Krijkos“, potvrdila je Agencija za privredne registre za N1.

Rešenje o promeni podataka doneto je u ponedeljak, a po osnovu zahteva koji je predat 9. septembra. Njime se iz registra APR briše ime Ivana Kontića kao pravnog zastupnika, dok je novi direktor kompanije Kristijan Tot-Bagi.

Odluku o razrešenju, koja je predata APR-u, je doneo član društva „Ju-Krijkos“ Saša Marčeta, koji ima 70 odsto udela u ovoj kompaniji, rečeno je za N1 u Agenciji za privredne registre. Objašnjavaju i da Kontićevo prisustvo ili potpis, kao ranijeg zastupnika, nisu neophodni, već je dovoljno da nadležni organi kompanije podnesu dokumentaciju o razrešenju direktora. To je u slučaju kompanije „Ju-Krijkos“ i učinjeno, dodaju u APR.

Ivan Kontić (30), iz Nikšića, srpskoj javnosti je postao poznat nakon što je na društvenim mrežama objavljen snimak na kojem se vidi kako nanosi telesne povrede M. M. (28) iz Novog Sada.

Policija još uvek traga za Kontićem.

1 KOMENTAR

Comments are closed.