Iva Babović: Ulaganje u najmlađe siguran je put ka budućnosti

  0
  Foto promo

  Fondacija Forever Friends sa predsednicom Ivom Babović na čelu, od svog osnivanja trudi se da svojim aktivnostima kontinuirano podstiče solidarnost i bude prijatelj i oslonac socijalno najugroženijim porodicama. 

  Zajedno sa zaposlenima kompanije Fashion Company, fondacija je nedavno sprovela  volontersku akciju čišćenja i uređenja dvorišta Dečijeg sela „Dr Milorad Pavlović“ u Sremskoj Kamenici, a dvodnevnu inicijativu obeležile su i sadnje trešnjinog drveta u dvorištu SOS sela i drveta magnolije ispred Doma zdravlja Sremska Kamenica.

  Foto promo

  “Pored svih izazova i odgovornosti, osmesi na licima zaposlenih u Dečijem selu daju nadu da će najmlađi članovi ove zajednice izrasti u kvalitetne i zdrave pojedince, koji će u budućnosti odgovorno brinuti o svojim porodicama”, objasnila je Iva Babović. 

  Osim kontinuiranih humanitarnih akcija, Forever Friends od samog osnivanja veoma posvećeno radi i na kreiranju dodatnog sadržaja, u vidu predavanja i intervjua sa relevantnim sagovornicima, a sve u cilju dodatne edukacije i kontinuiranog podsećanja na humane ljudske vrednosti.

  “Želimo da pored novčanih donacija činimo i da ljudi duhovno prate prave vrednosti i da sadržajem koji kreiramo iniciramo pozitivne društvene promene”, zaključuje Iva Babović.  

  U protekle dve godine Forever Friends fondacija obezbedila je poklone za mališane iz socijalno osetljivih grupa u Srbiji i Crnoj Gori, donirala sredstva za vrtiće u Beogradu i sprovela aktivnosti koje pozitivno utiču na budućnost generacija koje dolaze.