iSTYLE Apple Premium Reseller, ovog meseca slavi rođendan svoje prodavnice u Delta City-ju. Ovim povodom, od 30. maja do 4. juna ljubitelje tehnologije i Apple brenda očekuju neverovatna sniženja. Zvezde ponude ovog puta su MacBook Air računar i iPhone 6s Plus koje možete pronaći po nikad povoljnijim cenama, kao i odabrani Mac i iPhone modeli koji su na popustu do 25%. iSTYLE će vas obradovati i pažljivo odabranim, bogatim izborom dodataka koji su na popustu do neverovatnih 80%.

Ako i dalje niste zadovoljni ovom ponudom, akcijska cena proizvoda može biti dodatno snižena kroz uslugu “staro za novo”. Sve što je potrebno jeste da donesete svoj stari uređaj bilo kog proizvođača i u zamenu za njega ostvarite dodatni popust. Odbrojavanje do početka slavlja je već počelo, a proizvode sa sniženim cenama možete pogledati na iSTYLE internet stranici. Ne propustite ovu rođendansku euforiju, i uputite se u iSTYLE prodavnicu u Delta City-ju.

Već dugi niz godina iSTYLE predstavlja prvi izbor korisnika Apple proizvoda širom Centralne i Istočne Evrope, kroz svoje maloprodajne objekte i internet prodavnice. U iSTYLE prodavnicama kupci mogu detaljno da upoznaju najnovije Apple proizvode i dodatke uz Premium iskustvo kupovine, prisustvuju prezentacijama i radionicama, kao i raznim drugim dešavanjima, u vezi sa poslednjim tehnološkim inovacijama koje Apple donosi na globalno tržište.

Tagovi

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.