Isplata 100 evra počinje od 1. juna

4
Foto: Profimedia

Pravo na 100 evra pomoći iz Paketa mera ima oko 5,5 miliona građana Srbije, navelo je Ministarstvo finansija na svom Instagram nalogu.

Kako ističu u svojoj objavi, Ministarstvo finansija omogućiće svim građanima koji imaju pravo na ovaj iznos i žele da novac dobiju da se za njega prijave elektronskim putem preko portala Uprave za trezor ili telefonom.

Broj telefona biće objavljen pred 15. maj, kada počinje da radi kontakt-centar.

Prilikom poziva ili onlajn prijave biće neophodno da građani ostave svoje ime i prezime, broj lične karte i matični broj, kao i ime banke u kojoj već imaju račun ili u kojoj žele da im namenski račun bude otvoren, kaže se u objavi na Instagramu.

Prijave će trajati do 5. juna, a isplata će početi 1. juna.

4 KOMENTARA

  1. da li roditelji i punoletna deca koji zive zajedno mogu da koriste jedan tekuci racun?

  2. Zasto je sve ovo tako iskomplikovano? Zar nisu mogli gradjani Srbije da dobiju tih 100 eura preko licnih karti, kao prilikom isplate dividendi? Ako ovde bude nekih nepravilnosti, neko ce morati da odgovara, ma kako se on zvao.

  3. Za prijavljivanje telefonom gradjani imaju 21 dan.Interesuje me kako se došlo do takve računice da će za to vreme ,ajde da uzmemo u obzir 2 miliona gradjana,uspeti da kontaktiraju telefonom trezor i obave prijavu.Ako im za to bude trebao samo jedan minut,to je dva miliona minuta.Ako se uzme u obzir da jedan dan ima 1440 minuta onda se lako izračuna koliki je to period…dugo i predugo…

  4. pa ne reče li dr Mali isplata počinje 15tog maja izgleda još nije skupio pare zato prvi juni😤😤😤😤😤

Comments are closed.