Iskliznula lokomotiva putničkog voza iz Bara za Beograd, saobraćaj u prekidu

1
Foto: Profimedia/Ilustracija

(Beta) – Lokomotiva putničkog voza na liniji Bar-Beograd skliznula je sa šina oko 15.30 časova a u incidentu nije bilo povredjenih, saopštilo je preduzeće Infrastruktura železnice Srbije. 

Navodi se da je lokomotiva skliznula jednom osovinom izmedju stanica Jablanica i Štrpci kao i da je saobraćaj na tom delu barske pruge trenutno u prekidu.

“Na mesto iskliznuća u 16.38 upućena je rezervna lokomotiva, koja voz treba da vrati u Priboj, odakle će železnička kompanija Srbija Voz organizovati autobuski prevoz za 51 putnika iz ovog voza”, piše u saopštenju.

Navodi se i da će pomoćni voz Infrastrukture železnice Srbije za otklanjanje posledica vanrednih dogadjaja “u najkraćem roku” biti upućen na mesto iskliznuća, “kako bi se što pre stvorili uslovi za ponovno uspostavljanje redovnog saobraćaja na tom delu barske pruge”.

Dodaje se da će uzroke incidenta utvrditi železnička komisija.

1 KOMENTAR

  1. Tragedija naše i Crnogorske železnice,direktori svi sa kupljenim diplomama,radnici takodje,iako ih nema. Dobro je što žrtava nema. Pandorina kutija moraće da se otvori. Čak se piše i po stranoj štampi o putničkom saobraćaju,koji prevozi narkotike i akciznu robu. Najbolje znaju Crnogorski i Srbijanski Carinici i policije Evropskih zemalja.
    Dovoljno je napisati car Konstantin jasno je većini.

Comments are closed.