Supermodel i bivša partnerka glumca Bredlija Kupera Irina Šajk, otkrila je značenje male tetovaže koju već godinama ima na gležnju.

Irina je istetovirala ime svoje pokojne bake Galine čijim je životom, kako kaže, oduvek bila fascinirana i koju je jako volela. 

Njena baka Galina je u tinejdžerskim godinama bila špijunka u Drugom svetskom ratu, a kada se rodila Irina ona je bila jedna od osoba zaslužnih za njeno vaspitanje, ispričala je manekenka u intervjuu za Harper’s Bazar.

„Majka mog oca je bila jedna od najsnažnijih žena u mom životu. Odrastajući uz nju naučila sam puno o životu i o tome koliko žene mogu da budu snažne“, izjavila je Irina. 

„Moja baka je neverovatna žena. Kad je počeo Drugi svetski rat imala je tek 20 godina. Bila je narodni heroj i dobila je puno odlikovanja za svoj doprinos u borbi protiv nacista. Ona mi je uzor u životu“, istakla je Irina.

Irinu su očuvale dve bake, majka i sestra.

„U našoj porodici nije bilo muškaraca. Žene su sve radile same. Žene mogu da čuvaju decu, žene mogu da rade, mogu da čiste, kuvaju i rade teške fizičke poslove. Žene mogu sve!“ dodala je Irina. 

Da joj je baka mnogo značila, dokazuje i činjenica da je Irina inspiraciju za ime svoje ćerke Lee de Sejne pronašla u pričama svoje bake Galine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.