Povodom otvaranja dodeljeno 100 lopti školama

Povodom otvaranja Intersport prodavnice u Sremskoj Mitrovici dodeljeno je 100 lopti za osnovne i srednje škole, a veliki broj ljubitelja sportske opreme ovom prilikom pokazao je izuzetno interesovanje za širok asortiman poznatih brendova koje nudi Intersport.

Menadžer maloprodaje kompanije Intersport Aleksandar Stevanović predao je lopte zameniku načelnika Gradske uprave za obrazovanje, kulturu i sport, Miščević Zoranu. On je istakao da je ova akcija izuzetno značajna iz razloga što mladi treba više da se fokusiraju na sport, fizičku aktivnost i zdrave navike, i izrazio zahvalnost kompaniji Intersport na inicijativi koju je pokazala.

Veliku akciju dodele lopti školama Intersport je započeo 2017. godine u cilju motivisanja mladih koji su u razvoju i koji treba razviju svoju ljubav prema sportu. Vraćanje sporta u škole je važno pitanje, kojim treba da se bave kako gradovi i Ministarstvo, tako i velike kompanije svojim društveno odgovornim akcijama kojima nastoje da podrže decu da se što više bave sportom.

„Ponosni smo na činjenicu da se naš lanac objekata širi u Srbiji, i što imamo asortiman koji zadovoljava potrebe svih potrošačkih grupa. Intersport poseduje opremu za sve sportove, počev od košarke, fudbala, preko joge pa do sportova na snegu, a posebno volimo da istaknemo činjenicu da nudimo i opremu za najmlađe. Pored toga, našoj kompaniji je u interesu da sprovede što više ovakvih akcija u što više gradova u Srbiji kako bi najmlađi razvili ljubav prema sportu“ istakla je Marina Đalović, direktor marketinga kompanije Intersport.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.