Na biračkom mestu Roanda u opštini Svilajnac došlo je do incidenta negde oko 11 sati. Kako je za N1 izjavio Predrag Milanović, predsednik opštine Svilajnac, četvorica muškaraca pokušala su da uđu na to glasačko mesto, tražeći da prekontrolišu birački spisak.

„U selu Roanda se pojavio crni džip sa Bg tablama. Iz njega su izašla četvorica muškaraca i pokušali su da uđu na biračko mesto. Uz obrazloženje da žele da pregledaju birački spisak“, kaže Milanović.

Prema njegovim rečima, predsednik izborne komisije u selu Roanda im je zabranio i pozvao policiju.

„Pre nego što je stigla policija, oni su otišli. Jutros su već pokušali da uđu na još jedno mesto, a ne znači da neće pokušati opet u toku dana. Njihovi automobili su parkirani u Svilajncu u blizini jednog restorana. A cilj im je klasično zastrašivanje birača“, rekao je Milanović.

Komentar(1)

  1. Dragan
    21. јун 2020. 13:02

    Molimo redakciju portala Nedeljnika da reci gospodina Milanovica uzme sa rezervom. Nema crnih dzipova i ostalih gluposti. Da ima svilajncani bi se pobunili. Iskreno covek 12 godina vlada gradom i situacija je neizvesna sto se tice njegove pobede pa se sluzi i ovim sredstvima

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.