Moja Kravica mlečni paketići za decu iz domova širom Srbije

Povodom Svetskog dana mleka, koji se svake godine obeležava 1.juna, Imlek je donacijom Moja Kravica proizvoda obradovao mališane iz Svratišta za decu Beograda kao i drugih institucija širom Srbije.

Kompanija Imlek tradicionalno obeležava Svetski dan mleka upućivanjem donacija ustanovama za nezbrinutu i bolesnu decu na nacionalnom nivou. Ove godine, pored Prihvatilišta za decu u Beogradu, Moja Kravica mlečnim paketićima Imlek je obradovao i štićenike Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici i Doma za decu i mlade Duško Radović u Nišu. Moja Kravica mleko, Moja Kravica čokoladno mleko i Moja Kravica mleko sa ukusom jagode izmamili su osmehe na licima mališana. Na ovaj način Imlek je ispunio osnovni cilj svoje društveno odgovorne uloge, koja se zasniva na pomoći najmlađima, sa fokusom na njihovom srećnijem odrastanju i pravilnom razvoju.

„Raduje nas što i ove godine povodom Svetskog dana mleka negujemo lepu tradiciju druženja sa decom iz najosetljivijih društvenih kategorija širom Srbije. Donacijom mlečnih paketića doprinosimo njihovom srećnijem i zdravijem odrastanju, jer redovna konzumacija mleka pozitivno utiče na razvoj kostiju, zuba, ali i kognitivnih funkcija poput učenja i pamćenja. Moja Kravica je simbol bezbrižnog detinjstva mnogih generacija, i u skladu sa tim trudićemo se da i u budućnosti ulepšamo ovaj period života što većem broju mališana”, izjavila je tom prilikom Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.