iMADE – Online shopping centar najlepših domaćih brendova

  0

  Ako ste bar jednom posetili društvene mreže u poslednjih nekoliko dana, sigurno ste primetili da influenseri oduševljeno pričaju o iMADE svetu. A ovaj čarobni svet, zapravo je iMADE online shopping centar koji na jednom mestu okuplja najlepše i najkvalitetnije domaće brendove.

  Jedinstveni online shopping centar omogućio je da se prava mala remek dela talentovanih stvaralaca mogu poručiti u samo par klikova. Ovaj originalni koncept kupovine pruža uvid u brend vrednosti, aktuelnosti i proizvode, a kupcima nudi širok asortiman iz različitih kategorija, 24/7, kroz jednostavan discover & shop način kupovine.

  “iMADE je nastao zbog lepote koju nosi lično stvaralaštvo, autentične kreativnosti i truda koji je potreban da se sve to uobliči u jedan mali život koji se zove brend. Zbog toga, volimo da kažemo da je iMADE mesto neukroćene kreativnosti koje okuplja hrabre sanjare i njihove sasvim lične brendove,” rekla je Tijana Marčićev, osnivač iMADE platforme.

  iMADE svet svakoga dana raste i već sada je ponosni domaćin preko 60 izuzetnih lokalnih brendova poput MIHANO MOMOSA, M-ISHKA, BLEYZER, REMAKE, WOOLNIA, MM COUTURE, ELLIKA, LIKE A THERAPY FRAGRANCE, SILKEEP, GUGADŽINA i mnogih drugih.

  Kako bi dočarali posebnost svog sveta i brendova koji ga čine, iMADE je organizovao simbolična putovanja na iMADE “planetu”, gde “putnici” dobijaju specijalno dizajnirane kofere ispunjene proizvodima brendova koji se nalaze na platformi, sa “pasošem i kartom” za iMADE svet i drugim personalizovanim detaljima koji celo ovo iskustvo čine jedinstvenim.

  Zato, vežite se – jer jedno sasvim drugačije shopping putovanje upravo počinje!

  Više informacija možete naći na sajtu https://imade.shop/, kao i na imadebrand Instagram stranici.