Ima li politike posle korone? – edukativna online debata u organizaciji Fakulteta za medije i komunikacije

    0

    Globalna pandemija korona virusa uticala je na ceo svet, kako na društvo i ekonomiju, tako i na druge oblasti. O značaju ove teme diskutovaće se na prvoj javnoj debati „Ima li politike posle korone?“ koja će se u subotu, 25. aprila u 19 časova održati u organizaciji Departmana za studije politike Fakulteta za medije i komunikacije. Svi zainteresovani imaće priliku da učestvuju u diskusiji na kojoj će se razgovarati o svim aspektima krize, njenom uticaju na globalne trendove, kao i posledicama u godinama koje dolaze.

    Fakultet za medije i komunikacije prepoznao je značaj informisanja javnosti i kreiranja sigurnog prostora unutar kojeg se slobodno razgovara o novonastalim promenama u svetu. Uticaj pandemije na politiku, ekonomiju, društvene i međunarodne odnose predstavljaće ključne teme diskusije, kojoj će uvaženi učesnici debate Jelisaveta Blagojević, Orli Fridman, Rade Pantić, Filip Balunović, Aleksandra Perišić i Igor Štiks pristupiti iz ugla političke ekonomije, studija konflikta, međunarodnih odnosa, studija kulture i kritičke teorije.

    U želji da se javnosti da prilika da svoje mišljenje i zapažanja podele sa debaterima, a u cilju  zajedničke analize trenutne situacije i alternativnih puteva u budućnost, pratioci diskusije svoja pitanja moći će da postavljaju na zvaničnoj Facebook stranici fakulteta (fmk.beograd).