Ilon Mask pohvalio potez Pante Petrovića sa Stare planine: “Čak se i srpski pećinski samotnjak slaže…”

1

Piroćanac Panta Petrović, poznat po tome da već 15 godina živi u pećini, vakcinisao se nedavno i pozvao sve da se vakcinišu u što većem broju. Svetski milijarder Ilon Mask na Tviteru je podržao Pantin potez i poslao snažnu poruku pratiocima.

Panta Petrović izazvao je pažnju ne samo domaćih, već i svetskih medija koji su preneli njegovu neobičnu priču.

Naime, Panta je doneo odluku da život provede u pećinama Stare planine, jer, kako kaže, tamo ima potpunu slobodu i nimalo se ne kaje. Iako vreme provodi daleko od civilizacije, ipak je želeo da primi vakcinu protiv koronavirusa i tada je postao prava internet senzacija.

„Primio sam prvu dozu vakcine, očekujem poziv za drugu dozu. Nisam se mnogo razmišljao, vakcinisali su se i svi moji prijatelji, drugari i apelujem na sve da se vakcinišu, jer smo naročito mi ljudi sa sela ugroženi. Korona lako može iz grada da dođe u selo, šumu, svuda gde ima ljudi“, rekao je nedavno Petrović.

Za njegovu neobičnu priču čuo je svetski milijarder i vlasnik kompanije Tesla Ilon Mask.

On je na svom Tviter nalogu podelio priču inostranih medija o Panti Petroviću, koja navodi „da se srpski pećinski samotnjak vakcinisao i pozvao druge da slede njegov primer“.

Mask je na to šaljivo odgovorio komentarom: „Čak se i srpski pećinski samotnjak slaže…“, verovatno misleći na važnost vakcinacije protiv koronavirusa.

1 KOMENTAR

Comments are closed.