IKEA lansira OMBYTE, limitiranu kolekciju za mlade u pokretu

  0
  Foto promo

  Selidbe nisu lake, naročito kada moraš da preneseš baš sve svoje stvari. Zbog toga IKEA lansira limitiranu kolekciju OMBYTE, asortiman proizvoda koji su dizajniran da budu praktični i korisni za sve koji moraju da se pakuju i raspakuju. Ova kolekcija je plod saradnje kompanije IKEA i i tima tri mlada dizajnera – Erik Thomasson, Philipp Süssmann i Ida Pettersson Preutz – koje su podržali James Futcher i Mats Nilsson, kreativni lideri ove kolekcije i mnogih drugih IKEA proizvoda.

  Kod selidbe ima dosta pakovanja, pravljenja nepreglednih spiskova i vođenja računa gde smo koju stvar spakovali, ali gdegod da te život odvede, OMBYTE kolekcija će biti tu da ti malčice olakša selidbu i učini je manje stresnom i zabavnijom. Da bismo ovaj posao bar malo olakšali, ova kolekcija obuhvata četiri tipa kutija i sve neophodne predmete koje možeš da koristiš tokom selidbe i nakon što se useliš.

  „Proizvodi OMBYTE kolekcije su takvi da sa njima možeš da se krećeš, ali i prikažeš svoj identitet i upotrebiš ih da u svom domu iskažeš sebe“, kaže James Futcher, kreativni lider u kompaniji IKEA.

  „Znamo da selidba nije jednostavan proces. Bilo da se seliš iz doma u dom, preko ulice ili u drugi kraj grada, uz OMBYTE smo želeli da selidbu učinimo praktičnom, ali i zabavnom, te smo u osnovni pribor za selidbu uneli boje, šare i izraze“, izjavio je Mats Nilsson, kreativni lider u kompaniji IKEA.

  OMBYTE kolekcija obuhvata kutije za odlaganje, kutije za odlaganje s točkićima i torbe – onu vrstu proizvoda koje i očekujete od kompanije IKEA – a uz to i neke dodatke posebno namenjene selidbi poput kartonskih kutija, kolica, samoleplijve trake i zaštitna navlaka za selidbu. Umesto jednoličnih sivih, prozirnih i braon boja koje tipično viđamo kod proizvoda za selidbu i odlaganje, proizvodi OMBYTE kolekcije imaju jarke boje, interesantnu teksturu i kreativni print. Ova kolekcija će te zaista navesti da poželiš da promeniš svoj dom! 

  Limitirana OMBYTE kolekcija biće dostupna od 1. avgusta u robnim kućama IKEA i onlajn. Više detalja o kolekciji dostupno je onlajn na www.ikea.rs