Dijamantov nagradni konkurs                                      

 

Za svoje korisnike kompanija Dijamant priredila je novi nagradni konkurs – Bling Bling koji traje sve do 28. aprila.

 

Nakon kupovine Dijamant proizvoda u vrednosti od 299 dinara, putem mobilnog uređaja posetite sajt blingbling.rs i kreirajte nalog. Kako biste igrali igricu, potrebno je da unesete PFR broj sa fiskalnog računa i zabava može da počne! Jedan račun ostavlja vam mogućnost da igrate tri puta, a najbolji postignut rezultat na dnevnom nivou ulazi u trku za osvajanje sjajnih nagrada.

 

„Kreiranje ovakvog mehanizma nagrađivanja predstavlja želju Dijamanta da našim vernim korisnicima pružimo zabavno iskustvo i priliku da osvoje vredne nagrade. Verujem da smo na ovaj način pokazali da smo spremni da uvedemo inovacije na polju komunikacije sa potrošačima i da smo napravili iskorak u odnosu na kategoriju poslovanja po kojoj smo prepoznati“, izjavio je Filippos Nanopoulos, direktor marketinga i razvoja kompanije Dijamant i dodao da je dosadašnji veliki broj kreiranih naloga na sajtu pokazatelj pozitivne reakcije javnosti.

 

Za najbolji postignut rezultat u igrici potrošači imaju priliku da osvoje jednu od 30 vrednih nagrada, kao što su vaučeri za kupovinu putem Ananas sajta, u iznosima od po 10.000, 5.000 i 3.000 dinara koji se dodeljuju svakodnevno, tokom trajanja nagradnog konkursa.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.