Igor Jurić: “Postoje svedoci pedofilije u Jagodini…”

3
Fotografija: Igor Pavićević

Predsednik fondacije „Tijana Jurić“, Igor Jurić izjavio je da sigurno postoje osnovi za sve tvrdnje koje su iznete na konferenciji za novinare potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, a tiču se pedofilije u Jagodini.

Jurić je rekao da je svoja saznanja o pedofiliji u Jagodini već saopštio tužuilaštvu i bivšem ministru policije Nebojši Stefanoviću.

„Dokaze poseduje porodica s kojom sam u kontaktu i s obzirom da su u jednom momentu iz straha odustali od svedočenja, nastao je zastoj u istrazi“, rekao je Jurić, a prenosi N1.

Marinika Tepić je objavila video svedočenje bivšeg radnika hotela u Končarevu kod Jagodine, koji je prisustvovao podvodjenju maloletnih devojaka od, kako je rekao, 15, 16 i 17 godina starosti.

Svedok je rekao da su tim žurkama pored narodnog poslanika Dragana Markovića Palme, prisustvovali i visoki funkcioneri Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić i Aleksandar Antić, kao i vlasnici Knez petrola i Kopernikus televizije.

Dragan Marković Palma je danas demantovao sve tvrdnje koje su izrečene na konferenciji za novinare Marinike Tepić.

3 KOMENTARA

  1. Ako ima svedoka nadam se da će taj svedok da izađe i da iznese jasne dokaze. Samo da ne bude rekla mi, kazala mi… I da se na kraju sve ne pretvori u Mapet šou..

  2. Da li ih neće dati ili će ih spasiti njegov poligraf-pitanje je sad? Uglavnom… neće im faliti dlaka sa glave pošto smo mi Srbi(samo mi koji živimo u Srbiji) najpokvarenija roba u Evropi.

  3. Zemljo Srbijo ujedini se protiv zlotvora i silovatelja. Sloboda za nasu decu nema cenu, makar imali sankcije jos 100 godina.

Comments are closed.