Igor Jović, City Expert: Kako do stana iz snova i najbolje rate za kredit?

  0
  Foto: Promo

  Kako funkcionišu stambeni krediti? Šta znači kreditna sposobnost? Šta mi je sve potrebno od dokumentacije? Ova pitanja postavili su barem jednom svi koji razmišljaju o kupovini stana. Oni hrabriji koji su se usudili i krenuli u pretraživanje najbolje ponude susreli su se sa zbunjujućim ponudama banaka i nejasnom terminologijom. 

  Činjenica je da kupovina i finansiranje stana mogu biti stresan i mukotrpan proces, a vremena za obilaženje banaka i tumačenja ponuda je uvek malo.  

  Beogradska kompanija City Expert osluškivala je potrebe svojih korisnika i tržišta i zato su u svoju ponudu uvrstili novu, potpuno digitalizovanu uslugu “Kreditni savetnik” koja pruža podršku klijentima u potrazi za najboljim stambenim, keš kreditom ili stanom iz snova.

  Kakav benefit će ova usluga imati za zakupce, za vlasnike nekretnina i za banke razgovarali smo sa CEO City Experta Igorom Jovićem, koji nam je na početku razgovora otkrio da je usluga dostupna na novom sajtu kreditnisavetnik.rs, da je potpuno besplatna i da sajt okuplja iskusne finansijske savetnike. 

  Kreditni savetnik City Experta je lični savetnik svakog klijenta, koji pruža svoje znanje i iskustvo u sektoru bankarstva i korak po korak sprovodi klijenta kroz proces kredita, bez stresa, čime štedi njegovo vreme i novac.” 

  Na pitanje kako funkcioniše ovaj servis, Igor je rekao da se nakon popunjavanja formulara na sajtu, tim savetnika lično posvećuje svakom klijentu i pojedinačnom zahtevu, nakon čega zajedno dolaze do najbolje ponude.

  “Uz jednostavnu besplatnu online prijavu na stranici kreditnisavetnik.rs klijenti će dobiti odgovore na sva pitanja o finansiranju i potrebnoj dokumentaciji bez obzira na to u kojoj su fazi traženja finansijskih usluga. Vreme čekanja na odgovor zavisi od specifičnosti samog zahteva i profila klijenta, ali najčešće prvu ponudu klijent dobija u roku od 24 do 48 sati.” 

  Jović ističe da Kreditni savetnik čini tim ljudi sa više od 15 godina bankarskog iskustva, koji će se truditi da prepoznaju svaki problem klijenta i da pronađu rešenje kako bi ceo proces savetovanja bio brži i efikasniji. 

  Govoreći o vizijama tima, Jović kaže da ih je oduvek pokretala želja da korisnicima pruže uslugu kakvu zaslužuju, zbog čega su od početka poslovanja potpuno besplatni za kupce i zakupce, a da je usluga Kreditni savetnik dodati benefit za korisnike jer imaju na raspolaganju vreme i iskustvo profesionalaca. 

  Podseća da su sa uslugom savetovanja klijenata počeli još pre pet godina, a da je s vremenom tim prepoznao da je potrebno dodatno uobličiti priču i ponuditi je tržištu u vidu besplatne usluge. 

  “Verujemo da će veliki broj zainteresovanih korisnika pokazati da je i ova usluga nešto inovativno i drugačije na tržištu, a pružena podrška i poverenje klijenata biće naš pokretač da nastavimo sa unapređivanjem poslovanja.”

  Za kraj CEO City Experta dodaje da je misija njihovog tima da postanu lideri na polju prodaje i zakupa nekretnina, kroz inovacije koje sprovode čineći ceo proces bržim, transparentnijim, sigurnijim i povoljnijim. 

  Pored Beograda, ova agencija je 2017. godine proširila svoje poslovanje na Novi Sad, a već više od godinu dana uspešno posluju i na tržištu Evropske unije – u Ljubljani pod nazivom Zwelo.si, čime uspešno preoblikuju tržište nekretnina i u prestonici Slovenije.