Idućeg vikenda veliki skup posvećen najvećim stručnjacima estetske medicine i anti-aginga iz Srbije i regiona

    0

    Jedna od vodećih svetskih dermatologa u oblasti estetske medicine dr Sonja Sattler upoznaće vodeće lekare iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije sa najnovijim tehnikama rada iz oblasti estetske medicine i anti-aginga.

    Fokus predstojeće edukacije, koja će biti održana u subotu 6. marta 2021, je jačanje svesti o važnosti lepe i hidrirane kože žena, ali i muškaraca, svih dobi te kako postići zdrav i negovan izgled kože koristeći preparate renomirane nemačke kuće Merz Aesthetics, čije su zvezde ovog proleća fileri Belotero Revive i Radiesse.

    Organizator skupa je jedna od vodećih marketinških kompanija u regiji, Medis,  koja intenzivno radi sa zdravstvenim radnicima širom regiona na unapređenju estetske medicine.

    Dr Sonja Sattler je izvršna direktorka Međunarodnog društva za dermatološku hirurgiju i organizovala je brojne skupove sa ciljem usavršavanja dermatologa i plastičnih hirurga. Dr Sattler je i svetski priznat Merz Aestethics trener i velika nam je čast da je ugostimo u Beogradu i time lekarima širom regiona približimo najnovije svetske trendove.