Studentski parlament Fakulteta za medije i komunikacije organizuje „FMK humanitarnu nedelju“, u okviru koje će se 26.12.2019. od 21.30 časova u KC Gradu održati humanitarno karaoke veče otvoreno za sve ljude dobre volje.

Decembar je  mesec darivanja i vreme kada pokazujemo koliko je važno da budemo tu jedni za druge. Tim povodom, Studentski parlament Fakulteta za medije i komunikacije svakog decembra organizuje humanitarne događaje čiji je cilj prikupljanje materijalnih sredstava, koja se doniraju mališanima koji su životno ugroženi.

“FMK humanitarna nedelja” uključuje različite događaje koje studenti organizuju na nivou fakulteta, ali aktivnost koja zatvara ovogodišnju akciju je humanitarno karaoke veče otvoreno za sve koji žele da svojim prisustvom pomognu zajednici. Ulaznica je, simbolično, igračka, slatkiš ili paketić za decu a svi prisutni će dobiti i bedž. Sav prihod prikupljen te večeri biće doniran deci na Onkološkom odeljenju u Beogradu u vidu novogodišnjih paketića.

Akciju su podržale mnoge javne ličnosti kao i PR agencija Pristop, kafe „Tok bar“, KC Grad i Lexus Animation Team.

Nastavak akcije će biti organizovan i 27.12. 2019.u kafiću „Tok Bar“ (ulica Marka Kraljevića,1) u kojem će od svakog prodatog ceđenog soka u periodu humanitarne nedelje, biti odvojeno 100 dinara u iste svrhe.

Dođite i vi da se družimo, pevamo i zajedno učinimo nešto lepo i za sebe i za druge.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.