Bajden se oglasio: “Moliću se za zdravlje Donalda Trampa i njegove porodice…”. Lepim željama se prodružila i Kamala Heris…

0
Profimedia

Nakon što je danas objavljeno da su predsednik SAD Donald Tramp i njegova supruga Melanija zaraženi novim koronavirusom mnogo se nedoumica stvorila oko nastavka predsedničke kampanje. Kako će se nastaviti promocija kandidata, šta će biti sa dve preostale televizijske debate, a jedno od pitanja koje se nametnulo je i kako će se postaviti njegov protivkandidat Džo Bajden.

Kandidat demokrata na predsedničkim izborima je na Tviteru u ime svoje supruge i svoje poslao poruku podrške Trampu i Melaniji.

“Džil i ja šaljemo želje predsedniku Trampu i prvoj dami Melaniji za što brži oporavak. Nastavićemo da se molimo za zdravlje i bezbednost predsednika i njegove porodice”, napisao je Bajden.

Zanimljivo je i da je prethodni Bajdenov tvit bio vezan za Trampa u koronu, ali iz malo drugačijeg ugla.

Dok još nije znao da je Tramp zaražen virusom, Bajden je kritikovao Trampa.

“Donald Tramp će učiniti sve da skrene priču sa činjenice da je zbog njegovog pogrešnog odgovora na Kovid19 došlo do:

-Više od 200.000 smrtnih slučajeva u SAD

-26 miliona ljudi je ostalo bez posla

-1 od 6 malih biznisa je u riziku od trajnog zatvaranja…”

Ubrzo posle Bajdena i kandidatkinja demokrata za potpredsednicu Kamala Heris je poslala Donaldu Trampu sličnu poruku u svoje i u ime svog supruga.

“Dag i ja se pridružujemo Džou Bajdenu i doktorki Bajden u željama predsedniku i prvoj dami za puni i brzi oporvak. Nosimo ih, kao i celu porodicu Tramp, u svojim mislima”, napisala je Kamala Heris.