Poznati pevač Robi Vilijams govorio je o slavi i popularnosti grupe „Take That“, čiji je bio član i priznao da je pomišljao da se ubije, preneo je B92.

Iako je uživao u trenucima slave i svemu što ona donosi, pevač je imao i loše momente u tom periodu, bez obzira što se činilo da sve izgleda idealno.

Govoreći o danima najveće slave grupe „Take That“, 45-godišnji Robi Vilijams priznao je da ga je čudna kuća u kojoj je živeo u kombinaciji sa opijatima koje je tada uzimao, umalo koštala života.

Zbog glasova i koraka koje je neko vreme čuo, skoro je, kako kaže, poludeo.

„Odmah mi je bila čudna, tamna i sa nekakvom energijom“, rekao je Robi o kući u „Primrose Hillu“ u kojoj je živeo sa bivšom devojkom.

„Tad sam uzimao puno kokaina. U kući sam čuo korake koji idu stepenicama na gore. Brzo se pogoršavalo. Moja bivša devojka je mislila da je to njen deda. Ušao bih u kola i ‘to’ bi ušlo za mnom na zadnje sedište. Nakon dva meseca više nisam mogao da se nosim sa tim, hteo sam da se ubijem“, rekao je pevač i dodao da se jednog dana probudio i na ivici kreveta ugledao tamnu maglu.

To je, kako kaže Robi, bila kap koja je prelila čašu. Otišao je u hotel, a kasnije je saznao da mu je kuća izgrađena na vrhu groblja.

Njegova supruga Ajda Fild pre nekoliko godina potvrdila je da je Robi u doba najveće slave sa grupom „Take That“ razmišljao o samoubistvu.

„Bilo je perioda u njegovom životu kada je mislio da više ne može da postoji“, rekla je ona.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.