HR Week – Play the game

  0

  Najveći HR događaj u Evropi, koji okuplja HR entuzijaste iz celog sveta održava se treću godinu zaredom, a ove godine u potpuno inovativnom virtuelnom okruženju, 22 – 26. novembra.

  Pet tematskih dana: Strategic HR, People-Centric HR, Digital HR, HR Development i C-Level Day, obuhvatiće aktuelnosti i probleme sa kojima se suočavaju zaposleni u svim oblastima HR-a.

  Preko 150 HR profesionalaca će kroz keynote predavanja, studije slučaja, expertske razgovore i panel diskusije preneti svoja znanja i iskustva na preko 3000 posetilaca.
  Neki od ovogodišnjih govornika su:

  Ono što je važno napomenuti je da, s obzirom na količinu sadržaja, postoji mogućnost kreiranja pesonalizovane agende koja odgovara određenim interesovanjima, ekspertizi, senioritetu, itd.

  Pored live programa, pripremili smo još nekoliko korisnih sadržaja koji će biti dostupni svih 5 dana:

  • Networking deo gde će posetioci moći da se povežu sa svim učesnicima događaja
  • Marketplace sa virtuelnim štandovima na kojima će biti izložene najrazličitije HR usluge vendora
  • Learning zona sa velikim brojem edukativnih sadržaja (knjige, blogovi, podcasti,…)

  Organizator događaja je HR World, inicijativa nastala pre 3 godine sa ciljem da razvije HR zajednicu i pomogne pojedincima iz ove oblasti da HR struku u Srbiji i regionu podignu na viši nivo. HR World pokrenuo je Serbian HR Community – zajednicu koja danas okuplja preko 1000 HR-ova i 150 partnerskih kompanija. Za više informacija o događaju posetite hrweek.rs, a novosti vezane za učesnike i promo periode možete pratiti na Linkedinu (hr-week), Facebook-u (HRWEEK) i Instagramu (hr_week).