Hotel Kaun Plaza (Crowne Plaza) proslavio je svoj rođendan tradicionalnom žurkom za svoje prijatelje i klijente.

Okupljenim gostima, obratio se Žile Vasić, potpredsednik Delta Holdinga.

Sa zvanicama je podelio najvažnije novosti vezane za poslovne aktivnosti i investicije Delta Holdinga u oblasti hotelskog i real estate biznisa.

Tako smo čuli da su najvažniji projekti koje Delta finalizira ali i pokreće završetak radova na hotelu Indigo u Beogradu, početak izgradnje hotela Holiday Inn u Ljubljani i intenzivni pregovori sa Gradom u vezi sa Centrom Sava.

Ipak, ono što ovo gradsko okupljanje izdvaja od drugih je neverovatno dobra energija koja uvek prati zabave u Crowne Plazi. Više od 700 zvanica se
družilo i uživalo u večeri jako dobrih emocija. Za dobru zabavu su se pobrinuli predivna Ana Stanić, Sax&Groove bend i Dr.Iggy.

Predstavljamo vam deo atmosfere koju su upotpunile mnoge poznate
zvanice. Kamera je zabeležila prisustvo predsednika kompanije Delta Holding, gospodina Miroslava Miškovića, Veselina Jevrosimovića, ComTrade, Toplicu Spasojevića, direktora Aeroflota Vladislava Mordvinova, zatim poznate sportske radnike, Peđu Mijatovića, Predraga Danilovića, Miška Ražnatovića, Željka Tanaskovića, Dejana Tomaševića, Miroslava Berića, kao i goste iz sveta kulture i zabave, Željka Mitrovića, Sergeja Ćetkovića, Nenada Radujevića i mnoge druge.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.