Honda CR-V spremna za isporuku odmah

  0

  Honda CR-V sa benzinskim agregatom dostupna je za isporuku odmah u tri paketa opreme: Elegance, Lifestyle i Executive.

  Kompanija Delta Automoto, kao generalni uvoznik i distributer Honde za područje Srbije, uz ponudu vozila pripemila je i posebne pogodnosti za finansiranje kao i kasko osiguranje vozila.

  Honda CR-V sa Elegance paketom dostupan je po ceni od 35.590€ (mesečna rata od 449€); u Lifestyle paketu iznosi 38.590€ (mesečna rata od 499€), dok je u Executive paketu 42.090€ (mesečna rata 599€). Kamatna stopa u sva tri slučaja iznosi 2,99%.

  Svaki od ovih paketa obuhvata inteligentni Hondin Sensing sistem bezbednosti, adaptivni tempomat, LED tehnologiju farova, parking senzore napred i pozadi, kameru za vožnju unazad, grejače prednjih sedišta, multimediju sa navigacijom i niz drugih naprednih karakteristika.

  Pored bogate opreme vozila, CR-V poseduju pogon na svim točkovima (4×4) kao i automatski CVT menjač.

  Hondin CR-V je najsavremeniji i najnapredniji SUV koji je Honda ikada napravila, a u svojoj petoj, aktuelnoj, generaciji postiže posebnu sofisticiranost. Jasne linije u kombinaciji sa širim branicima daju ovom SUV modelu savršeno izbalansiran izgled koji je oličenje elegancije i atletske gracioznosti.

  Impresivan i prostran enterijer dizajniran je tako da pruži udbnost i zadovoljstvo prilikom svakog putovanja, dok nove tehnologije omogućavaju vozačima potpunu povezanost i kontrole na dohvat ruke.

  Posetite nas u prodajnim salonima u Beogradu (Omladinskih brigada 33a / tel: 011 2010 903), Novom Sadu (Zrenjaninski put 14 / tel: 021 210 215) i Nišu (Bulevar Cara Konstantina 80-82 / tel: 018 550 008).

  Količina vozila za isporuku odmah je ograničena.