Hoće li Tramp pomilovati Džoa Egzotiku? Još nije odgledao seriju, al’ se sprema…

0
Beta- AP Photo/Alex Brandon)

Ako Džo Egzotika iz serije “Tiger King” želi da zatraži pomilovanje od predsednika Sjedinjenih Država Donalda Trampa, bolje bi mu bilo da napravi Tviter nalog.

Čini se da, možda zbog velikih predsedničkih obaveza kako to ironično opisuje LA Tajms, Tramp u poslednje vreme nije imao vremena da pogleda hit seriju na striming platformi “Netfliks”.

Ipak, na to ga je, potpuno neočekivano, usmerio jedan od novinara na redovnom brifingu u Beloj kući.

“Jedan od najvećih hitova koronavirusa, osim ovih brifinga, jeste serija Tiger king”, rekao je reporter Njujork Posta Stiven Nelson. „Muškarac koji je glavna zvezda ove serije, bivši je vlasnik zoološkog vrta koji izdržava kaznu od 22 godine zatvora. On vas moli za pomilovanje i smatra da je nepravedno osuđen. Vaš sin je juče u šali rekao da će se zalagati za to, a ja sam se pitao da li ste gledali seriju i mislite li na pomilovanje Džoa Egzotike?”

“Koji sin”, pitao je Tramp, apsolutno ignorišući glavni deo pitanja. “Sigurno je to Don. Imam osećaj da je to Don. Je li to rekao? Ne znam, ne znam ništa o tome.”

Predsednik SAD se potom raspitao o kakvoj se to “egzotici” radi.

Tramp je u novinarskoj sobi Bele kuće nakratko nastavio da razgovara o tome sa Nelsonom i drugima.

„Mislite li da on to nije učinio? Da li ste na njegovoj strani? Da li preporučujete pomilovanje? Kao reporteru, to vam nije dozvoljeno. Bili biste kritikovani”, upitao je Tramp novinara Njujork Posta.

Zatim je pitao i ostale novinare da li bi pomilovali Džoa, glavnog junaka serije, a zatim u šali rekao da će pogledati seriju, pa će proceniti.